ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL COLPIS I L’ARCA

La signatura entre les dues entitats va tenir lloc el 27 de març a la seu del Col·legi La degana del Col·legi, Ana Parés, i el president de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), Carles Luz, van signar un conveni de col·laboració per tal de coordinar i proposar iniciatives conjuntes.
CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL COLPIS I L’ARCA

Constituïda el gener de 2010, l’associació ARCA té per objectiu promoure i fomentar actuacions i projectes que facilitin el desenvolupament integral del medi rural català. Una de les seves darreres accions ha estat impulsar una moció per al desenvolupament rural, sostenible, integral i integrador a la proposta de llei sobre el desenvolupament rural que ha estat presentada recentment al Parlament de Catalunya.

Entre d’altres coses, el Col·legi es compromet a facilitar informació que pugui ser rellevant per a l’ARCA, a realitzar actes conjunts i a dissenyar plans formatius que siguin d’interès per a totes dues entitats.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web