ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SOL·LICITEU LA VOSTRA ORIENTACIÓ LABORAL

Servei gratuït, personalitzat i exclusiu d'assessorament i orientació professional per a col·legiats/des El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya proporciona un servei d’orientació laboral a tots els col·legiats/des que així ho desitgin.
SOL·LICITEU LA VOSTRA ORIENTACIÓ LABORAL

Durant l'orientació estudiem el vostre perfil curricular i us assessorem sobre les sortides professionals d'aquell camp cap a on voleu dirigir la vostra carrera professional. Alhora també us orientem sobre com desenvolupar una estratègia de cerca de feina en l’actual context del mercat laboral i sobre quines són les eines i els recursos més adients per a què aquesta sigui efectiva.

Per a sol·licitar-lo només heu d'entrar a l'àrea privada del web del Col·legi i clicar l'opció del menú 'Servei d'ocupació Colpis' (dins de l'Àrea professional). Un cop allí se us desplegarà un submenú i haureu de triar l'opció 'Orientacions laborals'. Ompliu el petit formulari que trobareu i de seguida ens posarem en contacte amb vosaltres.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web