ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CRÒNICA DE L’ASSEMBLEA GENERAL DEL COLPIS

Va ser l’última assemblea que va conduir l’actual degana, Anna Parés, que en breu finalitzarà el seu últim mandat al capdavant del Col·legi L’Assemblea General Ordinària de 2017 es va celebrar el passat dimecres 5 d’abril. Durant la sessió es va presentar la Memòria de 2016 i es van aprovar els pressupostos del curs 2017.
CRÒNICA DE L’ASSEMBLEA GENERAL DEL COLPIS

La sessió va iniciar amb una exposició de la situació actual del Col·legi per part de la degana, Anna Parés. Va explicar que els dotze anys que ha durat el seu mandat poden dividir-se en tres fases: els anys previs a la crisi, el període de la crisi i el repunt dels darrers anys. A continuació, es va presentar la Memòria 2016, en la qual es va detallar l’activitat del Col·legi de l’últim any: actuacions, activitats, convenis, formació, xifres relatives a l’àrea de comunicació... Una de les dades que la degana va voler destacar va ser el número d’ofertes laborals aparegudes a la borsa de treball, que doblava la de l’any anterior (es van publicitar un total de 873 ofertes).

Posteriorment Jordi Pacheco, tresorer del Col·legi, va presentar els comptes de 2016 i va subratllar que enguany s’ha pogut normalitzar la situació econòmica i s’ha eixugat pràcticament tot el deute que s’arrossegava de feia anys. Així mateix, un cop més el Col·legi presenta superàvit, consolidant així l’estructura i podent afrontar el futur immediat amb optimisme. Tot seguit, es va presentar el pressupost de 2017 i la previsió és que novament es repetirà el present superàvit i que hi haurà la possibilitat de reservar fons per dur a terme certes activitats puntuals.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web