ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS FA SEGUIMENT DE LES OFERTES D'OCUPACIÓ PÚBLICA

Aquest cop al districte de les Corts de Barcelona El Col·legi va realitzar una petició perquè sociòlegs/gues i politòlegs/gues poguessin ser inclosos a les bases de la licitació per al desenvolupament del “programa de les dones” del districte de les Corts. El districte ha respost que ho tindrà en compte en properes convocatòries.
EL COLPIS FA SEGUIMENT DE LES OFERTES D'OCUPACIÓ PÚBLICA

El director de Serveis a les Persones i al Territori del districte de les Corts, Xavier Cubells, ha respost en aquest sentit a l’escrit d’al·legació que va ser enviat el 30 de gener de 2017 en el qual s’indicava que en les bases de la licitació del contracte de serveis per al desenvolupament del programa de promoció de les dones d’aquest districte per a l'any 2017 s’ometia a politòlegs/gues i sociòlegs/gues, tot i que les funcions especificades en la convocatòria coincidien plenament amb les competències professionals dels graduats/des i/o llicenciats/des en Sociologia i en Ciència Política.

Segons paraules de Xavier Cubells: “és també la nostra voluntat que el màxim de persones qualificades puguin incorporar-se a treballar en els contractes dels que som responsables”. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web