ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

VII CONGRÉS CATALÀ DE SOCIOLOGIA

Tindrà lloc els dies 21 i 22 d’abril de 2017 al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) Aquesta nova edició del Congrés Català de Sociologia duu per subtítol “La postveritat i la manca de reflexió, una nova realitat del segle XX?”
VII CONGRÉS CATALÀ DE SOCIOLOGIA

Durant el congrés, que vol ser un punt de trobada per als investigador/es dels diferents àmbits de recerca del nostre país, es realitzaran presentacions plenàries (en les quals es comptarà amb la presència de Miechel Wieviorka, director d’Estudis de l’EHEES, i Margaret Abraham, presidenta de la Associació Internacional de Sociologia), taules rodones i fins a setze grups de treball. En aquests darrers es tractaran temes tan diversos com la sociolingüística, la teoria sociològica o les desigualtats socials.

Així mateix, a les mateixes instal·lacions del Campus de Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili també se celebrarà el V Congrés Català de Joves Sociòlegs / Sociòlogues (entre el 20 i 22 d’abril). El Colpis hi serà present i realitzarà una sessió informativa sobre les perspectives professionals dels joves sociòlegs/gues. Els assistents tindran informació de primera mà sobre com afrontar el futur professional i quines són les tendències actuals de l’ofici. Aquesta sessió està programada per al dissabte 22 d’abril a les 9h.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web