ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL “CURS PER A CÀRRECS ELECTES” SEGUEIX ENDAVANT

Dissenyat pel Colpis a petició de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà Entenent la responsabilitat que suposa impulsar l’alcaldia i les regidories d’un municipi, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà va encarregar al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya que dissenyés una formació específica per als càrrecs electes tant del govern com de l’oposició amb l’objectiu de dotar-los d’eines útils per a l’acció política municipal.
EL “CURS PER A CÀRRECS ELECTES” SEGUEIX ENDAVANT

El curs va dissenyat amb sis sessions formatives a diferents llocs de la comarca del Berguedà, de les quals ja se n’han impartit dues. El calendari és el següent:

Eines per a l’eficàcia. Ponent: Jordi Mas. Presentació: Josep Cinca. Lloc: Veserkal. Data: Dissabte 1 d’abril (de 10 a 14h)

Transparència i bon govern. Ponent: Llum Bruno. Presentació: Quim Sala. Lloc: Santuari de Queralt. Data: Dilluns 10 d’abril (de 19 a 22h) –ajornat-

Gestió de recursos humans. Ponent: Carles Font. Presentació: Mariona Morera. Lloc: Hospital Sant Bernabé. Data: Dimecres 19 d’abril (de 19 a 22h)

Màrqueting i comunicació. Ponent: Toni Puig. Presentació: Josep Lara. Lloc: Monestir de Sant Llorenç. Data: Divendres 28 d’abril (de 18 a 22h)

Els diners de l’Ajuntament. Ponent: Montserrat Figueras. Presentació: Joaquim Macià. Lloc: Torre de l’Amo (Viladomiu). Data: Dilluns 8 de maig (de 19 a 22h)

Lideratge local. Ponent: Josep M. Lozano. Presentació: Antoni Biarnés. Lloc: Cal Vidal. Data: Dissabte 13 de maig (de 10 a 14h)

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web