ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MEMÒRIA D’ACTIVITATS DE 2016

Ja te la pots descarregar! Publicada a la pàgina web la memòria del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya corresponent a l’any 2016.
MEMÒRIA D’ACTIVITATS DE 2016

Al document hi podreu consultar el nombre i el nom dels nous col·legiats i col·legiades, les accions que s’han dut a terme al llarg de l’any en defensa i representació de la professió, les relacions institucionals efectuades, els cursos impartits, les orientacions i ofertes laborals gestionades, l'activitat relacionada amb els mitjans de comunicació, els actes organitzats, les dades econòmiques i els sistemes de garantia de la qualitat, entre d'altres informacions.

A tall de resum, durant l'any 2016 es van incorporar 108 nous col·legiats i col·legiades i vam impartir 12 cursos de formació continuada a 159 alumnes. La nostra borsa de treball va acollir 873 ofertes laborals (un 103% més que l'any anterior, durant el qual es van publicar 430 ofertes). La nostra pàgina web va rebre més de 87.000 visites i pel que fa a les xarxes socials al cap de l’any el nostre Facebook tenia 1.364 seguidors i el nostre Twitter havia superat la barrera dels 3.000. Centenars de persones van participar en les activitats organitzades durant l'any, destacant sobretot els debats postelectorals i les sessions de presentació del Col·legi en diverses universitats catalanes. Així mateix, també cal destacar les dues visites que vam organitzar al Parlament Europeu i que van tenir molt bona acollida per part dels col·legiats/des.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web