ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

NOU CERCADOR D’EXPERTES

Fes-te visible! L’Institut Català de les Dones (ICD) ha creat un cercador d’expertes com a eina per a l’apoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític de les dones.
NOU CERCADOR D’EXPERTES

Creat amb el ferm compromís de desplegar la Llei d’igualtat efectiva de dones i homes, el cercador és una eina en línia que té per objectiu visibilitzar el talent femení i les aportacions de les dones en tots els àmbits professionals i de coneixement, i, especialment, en aquells espais on tradicionalment no hi ha hagut presència femenina. Actualment, el Cercador d’Expertes inclou perfils de prop de 500 dones expertes en una gran varietat d’àmbits professionals, acadèmics, culturals, artístics, científics i tecnològics.

Des del Colpis animem a totes les col·legiades expertes en alguna especialitat de la Sociologia o la Ciència Política que s’inscriguin al cercador. Així mateix, al Colpis també tenim una base de dades d’experts/es. Si t’interessa figurar-hi per a possibles col·laboracions, escriu-nos al correu electrònic comunicacio@colpis.cat amb l’assumpte “Experta”, indicant les teves dades personals i professionals.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web