ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS ASSESSORA UNA ENTITAT MARROQUINA

En l’àmbit de l’avaluació de polítiques i projectes públics En el marc d’un projecte de cooperació impulsat per l’Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament, el Colpis ha assessorat l’Association Marocaine de l’Evaluation (AME) en els seus esforços per desenvolupar la ciència de l’avaluació pública al Marroc i per posar en marxa a partir del 2018 un Màster en Avaluació per al Desenvolupament.
EL COLPIS ASSESSORA UNA ENTITAT MARROQUINA
Antoni Biarnés, director del Colpis, amb Jamal Ramdane, president de l'AME

En representació del Col·legi, n’Antoni Biarnés ha pres part en un seminari celebrat a Rabat amb diferents actors (entre els quals l’École de Gouvernance et d’Économie de Rabat, també implicada en el futur programa) per a debatre les característiques que hauria de tenir aquest Màster. Biarnés ha fet aportacions tant a partir de l’experiència del Colpis amb el Màster TISA com en l’àmbit de l’avaluació de polítiques i projectes públics.

Anteriorment, l’AME s’havia reunit ja amb el Colpis en la seu d’aquest a Barcelona, i es preveu que la relació tingui continuïtat, amb la possibilitat que experts catalans siguin docents de l’esmentat Màster.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web