ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS GRATUÏT “GESTIÓ FISCAL DE L'EMPRESA”

100% subvencionat. Inscripcions fins al 28 d’agost Coneix les obligacions mercantils i fiscals de les empreses i com preparar la documentació relativa a la liquidació d'impostos.
CURS GRATUÏT “GESTIÓ FISCAL DE L'EMPRESA”

Durant el curs parlarem de les obligacions mercantils i fiscals de les empreses, farem una primera aproximació al calendari fiscal de l'empresari, parlarem de pressupostos i de les obligacions periòdiques de les empreses i tancarem el curs aprenent a preparar la documentació per a liquidar impostos.

Dirigit a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d’atur, el curs és 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i té una durada de 40 hores. S’impartirà del 5 de setembre al 5 d'octubre de 2017 (dimarts i dijous de 16 a 20 hores). Les persones interessades a assistir al curs heu de fer la preinscripció al següent enllaç i a continuació enviar la documentació sol·licitada a formacio@colpis.cat.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web