ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS GRATUÏT “ASSESSORAMENT PER A LA CREACIÓ D'EMPRESES"

Inscripcions fins al 8 de setembre Curs de 30 hores de durada que tindrà lloc entre el 19 de setembre i el 5 d’octubre (dimarts i dijous de 9h-14h) al Col·legi Educadores i Educadors Socials de Catalunya (c. Aragó 141-143, 4rt)
CURS GRATUÏT “ASSESSORAMENT PER A LA CREACIÓ D'EMPRESES

Dirigit a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i aturats/es, el curs té per objectiu explicar els procediments per a crear una empresa (a través d’un pla d'empresa). Es definirà la idea de negoci, es detallarà com dur a terme un pla d’empresa, es parlarà sobre viabilitat econòmica, formes jurídiques i tràmits, i es tancarà el curs analitzant el mercat i realitzant un pla de màrqueting.

Es tracta d’un curs 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Si ets col·legiat i t’hi vols inscriure, cal que ens enviïs la fitxa adjunta, una fotocòpia del DNI i una fotocòpia de la nòmina o rebut d'autònom/a del mes anterior a la data d’inici del curs a l'adreça de correu formacio@colpis.cat. En el cas dels aturats/des, hauran de presentar el document Dardo actualitzat.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web