ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) –ONLINE–

Matrícula fins el 31/10 El Master TISA, del qual encetem ja la 15a edició, és una iniciativa conjunta de l'Institut d'Estudis del Treball, de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. 
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) –ONLINE–

Adreçat a persones amb formació universitària que desitgin especialitzar-se en tècniques d'investigació social com a camp de desenvolupament professional i/o necessitin aquests coneixements i instruments per a treballar amb la informació del seu àmbit professional.

El principal objectiu del màster TISA (que enguany arriba a la 15a edició) és dotar els alumnes d'un coneixement específic sobre les tècniques d'investigació més avançades en el camp de les ciències socials. Té una durada de 300 hores i s’imparteix en format online. El temari està dividit en quatre mòduls: Disseny de la investigació social; Tècniques d'investigació social quantitativa; Tècniques d'investigació social qualitativa i participativa; Seminaris d'aplicacions de les tècniques d'investigació social.


Tots aquells que vulgueu matricular-vos-hi teniu temps fins al 31 d’octubre. Les classes començaran l’1 de novembre. Podeu ampliar la informació consultant la pàgina web del màster o escrivint a master.tisa@uab.es

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web