ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

INFORME SOBRE LA INSERCIÓ LABORAL DE SOCIÒLEGS/GUES I POLITÒLEGS/GUES

Resultats de la 6a edició de l’enquesta d’inserció laboral a les persones titulades de les universitats catalanes
INFORME SOBRE LA INSERCIÓ LABORAL DE SOCIÒLEGS/GUES I POLITÒLEGS/GUES

Recentment l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) ha publicat un informe sobre la inserció laboral dels universitaris catalans. L’informe detalla el grau d’inserció dels graduats/des segons la universitat en què van estudiar i analitza diversos inputs de tres eixos: ocupació (temps per trobar la primera feina, vies per a la inserció laboral, àmbit laboral, etc.), la qualitat de l’ocupació (si es treballa del que es va estudiar, funcions que s’exerceixen, factors de contractació, estabilitat contractual) i la satisfacció respecte dels estudis realitzats (competències adquirides, utilitat en el lloc de treball, intenció de repetir carrera, mobilitat, etc.).

Nosaltres ens hem volgut fixar amb les dades referents a la Sociologia i la Ciència Política. La dada més significativa és que l’any 2017 el 86,8% dels graduats/des de Sociologia i el 79,9% dels graduats/des en Ciència Política estaven treballant. Podeu consultar la resta de dades de l'enquesta a través dels següenst links:

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web