ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI S’ADHEREIX AL PACTE PER A LA REFORMA HORÀRIA

Jordi Pacheco, degà del Col·legi, va ser un dels signants Encapçalada pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, la signatura del pacte va tingut lloc el 17 de juliol al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Unes 110 organitzacions i agents socials, entre les quals el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, van adherir-s’hi per seguir avançant en aquest aspecte.
EL COL·LEGI S’ADHEREIX AL PACTE PER A LA REFORMA HORÀRIA

Amb la signatura del Pacte per a la Reforma Horària, el govern i les organitzacions signants es comprometen a assumir l’Objectiu 2025, que entre d’altres aspectes pretén recuperar les dues hores de desfasament horari en relació amb la resta del món, impulsar una nova cultura del temps en les organitzacions en favor de models més eficients i més flexibles, i consolidar el factor temps com a nova mesura de llibertat, equitat i benestar. L’objectiu és aconseguir que en els propers anys ens equiparem a la mitjana europea en indicadors tals com la salut, els serveis públics, l’educació, la cultura, l’oci, el consum o la mobilitat. 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web