ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA COMISSIÓ DE GÈNERE DEL COLPIS ENGEGA MOTORS

Es va constituir el passat 11 de juliol Coordinada per la col·legiada Eugènia Bretones, la comissió estarà formada per una vintena de col·legiades
LA COMISSIÓ DE GÈNERE DEL COLPIS ENGEGA MOTORS

Durant la sessió es van debatre els objectius i les principals àrees de treball de la comissió i es va acordar que a la tardor es posarà en marxa un Autodiagnòstic de la situació actual del Col·legi des de la perspectiva de gènere com a pas previ a l'elaboració d'un Pla d'Igualtat.

Algunes de les fites marcades són: l'apoderament de les dones de la professió, la paritat en els espais de decisió i participació, el reconeixement de la diversitat, el valor de la contribució de les politòlogues i sociòlogues en la història, les contribucions de les dones de la nostra professió en recerca i la visibilització de la recerca en gènere.

D’altra banda, es treballarà en la creació d'una Xarxa de Dones professionals tant dins del Col·legi com en altres entitats d'arreu del territori amb les quals es tractarà d'establir relacions o col·laboracions. Finalment, es va comunicar a les assistents la representació del Colpis com a membre Vocal del recentment aprovat Observatori de la Igualtat de Gènere –tal com s'estableix a la Llei 17/2015 de juliol d'Igualtat efectiva de dones i homes–, que s'espera que es constitueixi en breu.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web