ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

APORTACIONS DEL COL·LEGI A L'AVANTPROJECTE DE LLEI DE TERRITORI

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va convidar fa uns mesos al Col·legi a participar en l'elaboració de l'avantprojecte de Llei de territori.
APORTACIONS DEL COL·LEGI A L'AVANTPROJECTE DE LLEI DE TERRITORI
Marta Ferrer, amb el degà Jordi Pacheco i el director Antoni Biarnés

Diversos col·legiats i col·legiades han participat en la revisió de l'Avantprojecte sota la coordinació de la col·legiada Marta Ferrer, sociòloga experta en Planificació Territorial i Gestió Ambiental, i autora de l'article 'Avantprojecte de Llei de Territori', publicat al bloc Àmbits de Política i Societat.  

 

S'han realitzat aportacions tant en relació amb els objectius de la futura llei com en relació als seus principis generals. Així, algunes de les consideracions aportades pels col·legiats han estat subratllar la falta de correspondència entre la llei d’urbanisme i la praxis, pel fet de no haver impregnat el model urbanístic sostenible. També s'ha indicat la conveniència que les dades per a dur a terme les memòries socials siguin accessibles i existents i la necessitat de reforçar l’obligatorietat de la reserva de sòl per a la construcció d’habitatge públic, entre d'altres qüestions.

 

L’Avantprojecte de llei que actualment està tramitant la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme, així com la memòria general i la memòria d’avaluació de l’impacte de les mesures proposades es poden consultar a la pàgina web del Departament de Territori.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web