ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

LA CONSELLERA BORRÀS ENTREGA LES APORTACIONS AL DEBAT GOVERNSLOCALS.CAT

El Colpis hi ha participat La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va entregar el passat 25 de juliol a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el document amb les aportacions del procés participatiu de debat GovernsLocals.cat. El procés, impulsat arreu de Catalunya amb l’objectiu de definir les bases per a la futura legislació de l’Administració local, ha comptat amb la participació de càrrecs electes de 562 municipis, consells comarcals i Entitats Municipals Descentralitzades, que representen el 73% del país. El Colpis hi ha fet també les seves pròpies aportacions.
LA CONSELLERA BORRÀS ENTREGA LES APORTACIONS AL DEBAT GOVERNSLOCALS.CAT

El debat s’ha estructurat en sis eixos que han posat sobre la taula propostes de modificació del funcionament de les administracions locals en sis àmbits clau: l’organització territorial, els serveis a les persones, les finances locals, la innovació de la gestió pública i les relacions intergovernamentals.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web