ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOVES AL·LEGACIONS DEL COL·LEGI A OFERTES PÚBLIQUES D'OCUPACIÓ

Un cop més el Col·legi, en la seva tasca de representació i vetlla de la professió, ha dut a terme noves al·legacions contra dues ofertes públiques d'ocupació on no es contempla l'accés a les mateixes per part de politòlegs/logues i sociòlegs/logues.

Aquest és el cas d'una plaça de tècnic/a per a realitzar tasques d'assessorament a empreses a l'Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRI-NOC), a la convocatòria de la qual només es contemplava la figura del titulat/da en Administració i Direcció d'Empreses i en Econòmiques.

 

La segona al·legació està adreçada a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, en referència a una plaça de tècnic/a de borsa de treball i una de tècnic/a d'inserció de joves.

 

En ambdós casos els titulats i titulades en Ciències Polítiques i en Sociologia resten exclosos. Des del Col·legi es considerà però que les competències professionals a desenvolupar per aquestes places ofertades coincideixen plenament amb les aptituds tant de sociòlegs com de politòlegs.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web