ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS S'ADHEREIX AL MANIFEST DE LA SECTORIAL SOCIAL DE LA INTERCOL·LEGIAL

El Colpis s'hi ha adherit al manifest aprovat dijous 28 de setembre en la sessió de la sectorial Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial de Catalunya.
EL COLPIS S'ADHEREIX AL MANIFEST DE LA SECTORIAL SOCIAL DE LA INTERCOL·LEGIAL

Els membres d'aquesta sectorial són, a banda del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de llicenciats en educació física i ciencies de l'activitat física i de l'esport de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris - Documentalistes de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya.

 

Aquesta sectorial, subscriu el següent manifest:

A Barcelona, el 28 de setembre del 2017, la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats  de la Intercol·legial manifesta que:

1. Ens aplega la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.

2. Manifestem preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint aquests dies per part del Govern i els organismes de l’Estat.

3. Fem una crida a la societat catalana a respondre d’una manera pacífica, ferma i continuada en defensa de les institucions i dels drets fonamentals.

4. Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva, i, per això, instem les institucions europees i internacionals a vetllar perquè així sigui.

5. Ens comprometem a respondre de manera coordinada i continuada davant de qualsevol acció repressiva més i no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta de país.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web