ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PETICIONS A CHANGE.ORG I AVAAZ.ORG PER A LA MEDIACIÓ INTERNACIONAL A CATALUNYA . JA ES PODEN SIGNAR!

El Col·legi va difondre fa uns dies la proposta de Mediació internacional per a Catalunya, per tal de contribuir des de la nostra entitat a afavorir el diàleg entre el Govern de la Generalitat de Catalunya i el Govern de l'Estat espanyol, amb l'objectiu de trobar un consens i una solució a la greu situació política que actualment es viu a Catalunya.
PETICIONS A CHANGE.ORG I AVAAZ.ORG PER A LA MEDIACIÓ INTERNACIONAL A CATALUNYA . JA ES PODEN SIGNAR!

Aquesta proposta ha estat àmpliament difosa a través de tots els nostres canals de comunicació, xarxes socials, mitjans de comunicació, i també va ser presentada pel nostre degà, Jordi Pacheco, a Brussel·les, el passat 13 d'octubre.

Ara hem volgut donar un pas més i hem creat dues peticions, a les plataformes Change.org, i Avaaz.org, aquesta última de caire internacional.  Ambdues peticions han estat adreçades a The Elders Group, un grup independent de líders mundials que treballen junts per la pau i els drets humans, els quals representen una veu independent, no vinculada als interessos de cap nació, govern o institució. L'objectiu d'aquestes peticions és aconseguir el màxim ressò i el major número de signatures possibles. Comptem amb vosaltres!

SIGNA LA PETICIÓ A CHANGE.ORG
SIGNA LA PETICIÓ A AVAAZ.ORG 
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web