ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS PARTICIPA A L'OBSERVATORI D'IGUALTAT DE GÈNERE

El 25 d'octubre va tenir lloc la primera reunió plenària de l'Observatori de la Igualtat de Gènere (OIG), nou òrgan col·legiat que té l'objectiu d'incrementar el coneixement sobre la situació de les dones i millorar les polítiques públiques per aconseguir la igualtat efectiva de dones i homes. El formen representants d'un total de 33 consells i col·legis professionals, organitzacions sindicals i empresarials, i òrgans i direccions generals del Govern.
EL COLPIS PARTICIPA A L'OBSERVATORI D'IGUALTAT DE GÈNERE
Per part del Colpis hi participen Eugènia Bretones (politòloga), responsable de la comissió de Gènere del Col·legi, i Lídia Arroyo (sociòloga), com a delegada d'aquesta mateixa comissió.

Un dels objectius de l'OIG és garantir el compliment de la Llei 17/2015 d'Igualtat efectiva de dones i homes. En la reunió del dia 25 es va presentar el Pla d'actuacions i els principals eixos de l'activitat d'aquest òrgan, així com els treballs i estudis que té previst realitzar a mitjà termini. L'índex d'igualtat que definirà l'Observatori es calcularà amb la metodologia de l'European Institut for Gender Equality a partir de 7 dimensions: treball, salari, salut, formació, ús del temps, apoderament i violència masclista.
 
Aquest és un pas més del Colpis cap al compromís vers la igualtat de gènere. Amb la nova Junta de Govern, de la qual l'Eugènia Bretones és membre, es van posar en marxa diverses comissions de treball i territorials, entre les quals es troba la comissió de Gènere.
 
ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web