ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DECLARACIÓ DEL COLPIS DAVANT LA SITUACIÓ ACTUAL A CATALUNYA

DECLARACIÓ DEL COLPIS DAVANT LA SITUACIÓ ACTUAL A CATALUNYA

Davant la greu i excepcional situació que s’està vivint a Catalunya, el Colpis vol incidir, un cop més, en la importància del respecte, el diàleg, i la preservació de la pau social en totes les mesures i decisions que afectin a la vida política. Denunciem, per tant, qualsevol tipus de repressió violenta exercida contra la ciutadania o els servidors públics. Exigim diàleg i solucions polítiques a les parts implicades, i diem exigim perquè la convivència, no només a Catalunya sinó també a tot l’Estat, està en joc. I confiem en què les decisions judicials es prenguin d’acord a criteris de proporcionalitat i amb ple respecte a les garanties de totes les persones.

En aquest context, expressem el nostre neguit i preocupació davant l’empresonament de nou membres del Govern de la Generalitat que va tenir el passat 2 de novembre, i dels dirigents d’Òmnium i l’ANC -essent precisament un d’ells, Jordi Sánchez Picanyol, col·legiat nostre.

És necessari que entre tots preservem el bé comú que és la nostra democràcia i les seves institucions, així com el respecte a la presumpció d’innocència i l’aplicació prudent del dret. Des d’aquest punt de vista, la presó incondicional d’activistes cívics o d’antics consellers és innecessària i conduent només a més crispació social.

Volem, demanem i treballem per construir ponts de diàleg, bona convivència i sentit comú.

La Junta de Govern del Colpis.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web