ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "MATERIALS PER REPENSAR LA SOCIOLOGIA A PARTIR DE DARWIN"

El 14/11, al Colpis El dimarts 14 de novembre el sociòleg i professor Josep M. Masjuan, autor de "Materials per repensar la sociologia a partir de Darwin", serà al Col·legi per presentar aquesta obra amb la qual pretén abordar com les mateixes bases biològiques tenen importància per entendre les organitzacions humanes, amb les seves fases de cooperació i de conflicte.
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
"Materials per repensar la sociologia a partir de Darwin" és un text pensat principalment per als estudiants de ciències socials, però també útil per a totes aquelles persones interessades a comprendre els comportaments dels humans i els perquès i els coms de la vida social humana, amb els seus èxits i les seves limitacions.

Darwin, fa més de 150 anys, ens va donar les claus per entendre l'evolució humana i va donar algunes pistes de com es poden desenvolupar les societats. L'objecte d'aquest text és abordar dos aspectes diferents. D'una banda, com les nostres arrels biològiques tenen importància per entendre els comportaments humans i, de l'altra, com aquestes bases biològiques determinen les organitzacions humanes.

L'obra serà presentada dimarts 14 de novembre, a les 18h, al Colpis, amb l'autor i la introducció del degà, Jordi Pacheco. Totes les persones interessades es poden inscriure a través del correu electrònic colpis@colpis.cat

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web