ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

POSTGRAU EN GESTIÓ I DINAMITZACIÓ PROJECTES D'ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE. UPF. 10% descompte per als col·legiats

Sessió informativa el 16/1 El Postgrau de Gestió i Dinamització de Projectes d'Envelliment Actiu i Saludable (Active & Healthy Ageing Project Management) de la UPF Barcelona School of Management té per objectiu formar especialistes capaços de garantir una bona qualitat de vida a les persones d'edat avançada. El curs està reconegut com a bona pràctica pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Gràcies al conveni de col·laboració enntre la Universitat Pompeu Fabra i el Colpis, tots els col·legiats i col·legiades interessats en aquest postgrau teniu un 10% de descompte sobre el preu de la matrícula.
POSTGRAU EN GESTIÓ I DINAMITZACIÓ PROJECTES D'ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE. UPF. 10% descompte per als col·legiats

Al llarg del postgrau s'aprèn com desenvolupar polítiques, actuacions, serveis i productes d'envelliment actiu que incentivin la integració i participació de les persones grans. També com dissenyar aquests projectes en àmbits com l'oci, l'educació, el voluntariat o la convivència i contribuir, així, a fomentar una bona conservació de la salut física i mental de les persones d'edat avançada.

El Postgrau de Gestió i Dinamització de Projectes d'Envelliment Actiu i Saludable (Active & Healthy Ageing Project Management) dóna coneixements per a treballar en administracions públiques i serveis socials, en iniciatives culturals, educatives, esportives o turístiques, en projectes de participació i associacionisme ciutadà, en ONG, etc. També en diversos tipus d'equipaments com casals de gent gran, centres cívics, residències, centres de dia, etc.

El postgrau tindrà lloc de l'1 de març al 31 de maig de 2018 (dates pendents de confirmar), dimarts i dijous, de 16h a 20'30h, a Barcelona.

El 16 de gener tindrà lloc una sessió informativa, a les 19h, a la UPF Barcelona School of Management (C/ Balmes, 132-134). Inscripcions AQUÍ.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web