ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTA LA TEVA PROPOSTA DE CONFERÈNCIA AL BIZBARCELONA 2018 A TRAVÉS DEL COLPIS

Vols participar al BizBarcelona 2018 impartint una conferència? Des d'avui i fins el 20 de desembre tots els col·legiats i col·legiades interessats podeu enviar les vostres propostes de conferència al Colpis. La temàtica d'enguany és la transformació social. La proposta ha de constar d'un títol i d'una breu descripció sobre el tema que tractareu.
PRESENTA LA TEVA PROPOSTA DE CONFERÈNCIA AL BIZBARCELONA 2018 A TRAVÉS DEL COLPIS

Les conferències que siguin aprovades seran impartides al BizBarcelona, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig de 2018, assistint com a membre i en representació del Colpis. BizBarcelona no remunera aquesta activitat però sense dubte suposa una excel·lent oportunitat a nivell professional.

Totes les persones que estigueu interessades a participar envieu-nos les vostres propostes de conferència a l'adreça de correu colpis@colpis.cat, abans del 20/12/2017, indicant el vostre nom i cognoms, professió, número de col·legiat/da i dades de contacte.


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web