ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VOLS ESCRIURE PER AL NOSTRE BLOC ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT?

El bloc de l'Àmbits, hereu de la nostra revista en paper Àmbits de Política i Societat, és un molt bon aparador per a tots aquells col·legiats i col·legiades que vulgueu escriure un article i donar-vos a conèixer entre els professionals del vostre sector.
VOLS ESCRIURE PER AL NOSTRE BLOC ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT?

Com sabeu, la secció Pàgina d'Actualitat és un espai des d'on com a sociòlegs i politòlegs podeu escriure sobre aquells temes que coneixeu bé: perquè us hi dediqueu professionalment, perquè és la vostra especialitat, perquè esteu realitzant una tesi, etc. La vostra participació és molt important, no només a títol personal per a la difusió dels vostres coneixements a través d'aquests articles, sinó també perquè a través d'aquests doneu a conèixer la Sociologia i la Ciència Política a tots els nostres lectors. Es tracta d'un canal més des d'on fer valdre tot el que ambdues disciplines poden aportar al conjunt de la societat.


A més, els vostres articles podran ser difosos a través de les xarxes socials, compartits, comentats i presents al llarg de molt de temps. És doncs una molt bona oportunitat i un bon aparador per donar-vos a conèixer com a professionals.


Si voleu escriure per l'Àmbits només ens heu d'enviar un correu electrònic amb les vostres dades i explicant-nos la temàtica que voleu tractar i començarem a treballar. Esperem les vostres propostes a comunicacio@colpis.cat

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web