ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VOLS FER D’OBSERVADOR/A ELECTORAL EL 21D?

Amb l'Associació Observadors per la Democràcia El Colpis està treballant en el compliment de la resolució aprovada a la darrera Assemblea General extraordinària del 2 de novembre (en el sentit de crear un observatori de control de garanties democràtiques), i en aquest marc el degà del Col·legi, Jordi Pacheco, s’ha reunit amb representants de l’associació ODEM (Observadors per la democràcia) i s’ha acordat col·laborar en aquells projectes que puguin ser d’interès comú.
VOLS FER D’OBSERVADOR/A ELECTORAL EL 21D?

Com a primera concreció d’aquesta voluntat d’aconseguir sinergies i no duplicar esforços, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs donarà suport a la funció que l’ODEM realitzarà de seguiment de les eleccions del proper dia 21 de desembre (centrada en les parts públiques del procés electoral), i després es posaran en comú les conclusions que se n’hagin extret.
 
Així les coses, el Colpis convida als seus col·legiats i col·legiades a contribuir a la tasca de l’ODEM fent-se observador/a electoral. Si és del vostre interès participar-hi, cal que ompleneu i ens feu arribar abans de divendres al migdia l’arxiu excel adjunt a l’adreça secretaria@colpis.cat  Cal adjuntar també un petit curriculum vitae i una còpia del vostre DNI. Llegiu abans, però, el codi de conducta que hauran de seguir els observadors de l’ODEM.
 
Per fer d'observador/a cal:
1- Ser estudiant universitari, graduat/da o llicenciat/da o equivalent.
2- Estar censat com a elector/a a Catalunya.
3- Tenir disponibilitat el 21D.
4- No participar com a interventor/a o apoderat/da de cap llista electoral que concorri el 21D o en una mesa electoral.
Val a dir que els observadors rebran formació abans del dia de les eleccions. Aquest mateix dijous 14/12 es farà una sessió formativa a Tarragona i Lleida, dissabte 16/12 a Igualada i dilluns vinent, 18/12, a Girona (si teniu interès a assistir-hi, digueu-nos-ho de seguida).  Hi haurà una sessió específica per a col·legiats a Barcelona, la setmana vinent.
 
I SI ESTÀS RESIDINT A L’ESTRANGER
En aquest cas, et convidem a omplenar el qüestionari “formulari CERA ODEM”, que permetrà fer un seguiment de com està funcionant el procés electoral per als que residiu fora del país.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web