ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

XERRADA: "CONFLICTE PÚBLIC: PRINCIPIS PER A LA SEVA GESTIÓ I MEDIACIÓ". XAVIER PASTOR

El 22 de gener, al Colpis Xavier Pastor, politòleg, director del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics a la Fundació Universitat de Girona i professor de la UOC, impartirà al Col·legi la xerrada 'Conflicte públic: principis per a la seva gestió i mediació'. Aquesta xerrada computa de cara a acreditar les 40h biennals requerides pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i es realitza dins el marc de la celebració, el dia 21 de gener, del Dia Europeu de la Mediació.
XERRADA:

Programa de la xerrada:

· Conflicte públic. Principis per a la seva gestió i mediació.
· Què és un conflicte?
· Quins principis i fórmules hi ha per a la seva gestió i resolució?
· Què s'entén per a conflicte públic?
· Com es poden gestionar i mediar?
· Experiènces i projectes de mediació i gestió de conflictes públics: mediació internacional, mediació nocturna i mediació esportiva. 


La xerrada tindrà lloc al Colpis, el dilluns 22 de gener, a les 18.30h. Aquesta activitat és gratuïta però les places són limitades. Totes aquelles persones interessades en assistir-hi poden fer-ho inscrivint-se a través del següent FORMULARI


El 21 de gener, coincidint amb l’aniversari de l'aprovació pel Comitè de Ministres del Consell d'Europa de la 1a Recomanació núm. R (98) 1, sobre mediació familiar, es celebra el Dia Europeu de la Mediació. Al voltant d'aquesta efemèride, moltes entitats, col·legis professionals (entre ells el nostre), administracions públiques i universitats han organitzat tot un conjunt d'activitats per a donar a conèixer la mediació a Catalunya. Podeu consultar aquestes iniciatives aquí.


Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web