ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VOLS PARTICIPAR AL PROJECTE VIQUIDONES?

Viquidones/Wikimujeres (V&W) és un grup multilingüe que treballa per a la introducció de la perspectiva de gènere en els articles enciclopèdics. El seu objectiu principal és minimitzar la bretxa de gènere a la Viquipèdia tant pel que fa a la edició i contingut dels articles com a la presència de dones editores i, en definitiva, reforçar i multiplicar els continguts relacionats amb les dones, les seves biografies i obra i altres qüestions vinculades al feminisme o la igualtat de gènere.
VOLS PARTICIPAR AL PROJECTE VIQUIDONES?

A proposta de la Comissió de Gènere del Colpis, de la qual és responsable l’Eugènia Bretones, membre de la Junta, i mitjançant la col·laboració amb la Unitat d'Igualtat de la Universitat Pompeu Fabra, sota la direcció de Tània Verge, convidem a tots els interessats i interessades a participar al projecte Wikidones contribuint amb entrades sobre Sociologia i Ciència Política.

 


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web