ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

1a JORNADA #Nacioxxicat

El 17 de febrer, a Badalona La Fundació Congrés de Cultura Catalana i l’Associació Catalana de Professionals, amb la col·laboració de la Fundació Nexe, el Grup de Periodistes Ramon Barnils i el Grup Blanquerna de Mallorca, organitzen la Jornada #Nacioxxicat, que tindrà lloc aquest dissabte 17 de febrer de 2018 al Museu de Badalona.
1a JORNADA #Nacioxxicat

#Nacioxxicat vol ser el relleu, en una nova etapa, de les Jornades de l’Opinió Catalana celebrades durant els anys noranta i principis dels dos mil. #Nacioxxicat pretén reflexionar sobre política i societat en el marc dels Països Catalans, i està adreçada a persones d’entitats i partits polítics de forma transversal per tal de buscar un espai de diàleg i reflexió compartida i intergeneracional.


La jornada inclou dos debats. El primer, titulat “La nova política des dels municipis”, vol debatre fins a quin punt la ciutadania s’ha apoderat per incidir en la política més pròxima, els ajuntaments, així com les conseqüències que té l’arribada de noves cares a la política municipal. Hi ha canvis? Quins canvis? Podem parlar de “nova política”?
El segon debat, titulat “Participació i mobilització. Del 15M a la República Catalana”, s’endinsarà en com la mobilització ciutadana ha marcat l’agenda política des de fa uns quants anys. Com incideixen aquestes mobilitzacions en la política institucional? Com cal valorar les diverses fórmules que s’han posat en marxa (entitats, CDR, manifestacions, aturades…)?

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web