ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PRESENTACIÓ DE l'OPCAT: L'OBSERVATORI DE PARTITS POLÍTICS DE CATALUNYA

Dimecres 28 de febrer, al Colpis L'Observatori de Partits Catalans (OPCAT) neix amb la intenció d'esdevenir un espai de recollida d'informació i anàlisi sistemàtica del funcionament intern dels partits polítics catalans.
PRESENTACIÓ DE l'OPCAT: L'OBSERVATORI DE PARTITS POLÍTICS DE CATALUNYA

El projecte OPCAT presenta una doble vessant. D'una banda, la recollida i síntesi d'un gran nombre d'informació relativa al funcionament intern dels partits: funcionament orgànic, selecció de líders i candidats/es, militància, finances, etc., tot utilitzant la metodologia del Political Party Database Project.


D'altra banda, el projecte OPCAT també té com a objectiu divulgar tota aquesta informació a la ciutadania en un format sintetizat i accesible.


Per a dur a terme el projecte, l'equip investigador, que s'integra en el grup de recerca en Institucions i Actors Polítics, compta amb el suport del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, així com amb el suport institucional i financer del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya a través de la convocatòria d'Ajuts a projectes de recerca en l'àmbit de la qualitat democràtica (DEMOC 2015).


El 28 de febrer vindran a presentar l'OPCAT al Colpis, a les 19h, la Federica Giardina, cofundadora i analista del projecte, i Sergi Lostao, col·legiat i també cofundador i analista d'OPCAT.


Es tracta d'una activitat gratuïta i oberta a tothom, però l'aforament és limitat i per tant és necessari la inscripció prèvia a través del següent FORMULARI.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web