ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA COMISSIÓ DE GÈNERE DEL COLPIS ENTRA A FORMAR PART DEL CONSELL NACIONAL DE LES DONES DE CATALUNYA

El Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC) ha aprovat la incorporació al seu si de la Comissió de Gènere del Colpis, de la qual és responsable la col·legiada i membre de la Junta de Govern, Eugènia Bretones. La nostra entitat serà presentada en la propera sessió plenària del Consell, que es durà a terme el 7 d’abril, a Barcelona.
LA COMISSIÓ DE GÈNERE DEL COLPIS ENTRA A FORMAR PART DEL CONSELL NACIONAL DE LES DONES DE CATALUNYA

Aquest és un pas més de la Comissió del Gènere del Colpis en el seu objectiu de ser present a les principals entitats i institucions de gènere de Catalunya i contribuïr-ne des de l’expertesa de la nostra professió.


Des que es va crear, el juliol de 2017, la Comissió ha entrat a formar part de l’Observatori d’Igualtat de Gènere de l’Institut Català de les Dones i ara del CNDC.


Actualment la Comissió està formada per més de trenta persones col·legiades amb trajectòria i expertesa en les qüestions de gènere. 


Actualment des de la Comissió s’estan desenvolupant dos estudis de la professió des de la perspectiva de gènere, s’ha constituït un grup de treball per a desenvolupar un pla d’igualtat i un segon grup per a desenvolupar una oferta de formació pròpia específica en gènere. 


D’altra banda, la Comissió va sumant noves adhesions entre les persones col·legiades. Si esteu interessats/des en formar-ne part poseu-vos en contacte amb la responsable de la comissió a través del següent correu electrònic:   donesprofessionals@colpis.cat

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web