ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SOPAR-DEBAT AMB ALFRED BOSCH, PER PARLAR DE LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

El 17 d'abril, a Barcelona El Colpis i l'Associació Catalana de Professionals (ACP) organitzem un cicle de sopars-debat amb l'objectiu de trobar-nos amb els candidats i candidates de les diferents forces polítiques que es presentaran a les eleccions municipals del pròxim any.
SOPAR-DEBAT AMB ALFRED BOSCH, PER PARLAR DE LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

Comença el compte enrere per a les eleccions municipals, que tindran lloc el maig de 2019. Aquestes seran decisives per als pobles i ciutats de Catalunya i, per aquesta raó, en volem parlar amb alguns dels seus protagonistes. Hem previst, doncs, un cicle de sopars-debat en el qual portarem representants de diferents grups polítics, i que farà especial atenció al cas de Barcelona.


Iniciem el cicle amb el candidat d'ERC a l'alcaldia de la capital catalana, Alfred Bosch. Bosch (Barcelona, 1961) és escriptor (ha publicat novel·les, relats i assaigs, i ha estat col·laborador de diferents mitjans de comunicació). Ha estat professor a la Universitat Pompeu Fabra i en altres centres universitaris, i ha estat cap de llista d'Esquerra Republicana en les eleccions al Congreso de los Diputados del 2011 i candidat a l'alcaldia de Barcelona al 2015. Ara mateix presideix el grup municipal d'ERC a l'ajuntament barceloní.
 

El sopar se celebrarà el dimarts 17 d'abril, a les 21h, a l'Hotel Catalonia Passeig de Gràcia (Gran Via de les Corts Catalanes, 644). El preu per als col·legiats/des i per als socis de l'ACP és de 21€, i de 25€ per a la resta.


Les persones interessades en assistir-hi s'hauran d'apuntar a través del correu electrònic colpis@colpis.cat (fins divendres 13/4). Se us confirmarà la plaça.   

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web