ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: MEDIACIÓ EN L'ESPAI PÚBLIC

Inscripcions obertes fins el 22 de maig! El conflicte ciutadà i comunitari és un aspecte inevitable de la vida en comú. LEs necessitat socials porten a la creació de noves estratègies per gestionar els conflictes, com és la mediació.
CURS: MEDIACIÓ EN L'ESPAI PÚBLIC

Amb el curs es vol donar a conèixer la naturalesa dels conflictes, les parts que intervenen, el context en què es produeixen i els processos d'intervenció, tècniques i metodologies necessàries per poder arribar a acords en conflictes del dia a dia en l'espai públic.

Destinat a mediadors/es, tècnics/ques d'intervenció social i a qualsevol persona interessada en la mediació. Aquest curs serveix per acreditar les hores biennals requerides pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

El curs consta de 16 hores repartides en quatre sessions, els dimarts de 16.00 a 20.00 hores, del 29 de maig al 19 de juny, a la seu del Col·legi.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web