ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: STORYTELLING POLÍTIC

Últimes places! El concepte del “storytelling” ha guanyat influència en els darrers temps. Ja sigui en àmbits propis de la comunicació empresarial com en els de la política, “l’art de construir històries” ha demostrat la seva eficàcia a l’hora de generar relats memorables, fàcils de compartir i prou emocionants com per a mobilitzar persones i recursos.
CURS: STORYTELLING POLÍTIC

Aquest curs, plantejat des d’una perspectiva teòrica i pràctica, oferirà als participants la definició i característiques del concepte "storytelling", i presentarà una sèrie de casuístiques de l’activitat política en què és fàcilment aplicable.  De la mateixa manera, s’exploraran tècniques narratives i les seves aplicacions en àmbits com el municipalisme, la candidatura política, la política d'alt nivell o la "descodificació" de narratives rivals. Així com aprendre a adaptar el relat als diferents canals i suports de difusió.

Destinat a politòlegs, sociòlegs, professionals de campanyes polítiques, consultors i assessors, periodistes, comunicadors i persones interessades.

La docència serà impartida per en Mario Sorribas Fierrro (economista, periodista i consultor) i en Francesc Ponsa Herrera (Periodista, Doctor en Comunicació Social i professor de Storytelling a la UPF). 

La durada del curs és de 16 hores impartides en 4 sessions els dijous, de 16.00 a 20.00 hores, del 7 al 28 de juny, a la seu del Col·legi.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web