ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU SOPAR-DEBAT, AMB JAUME CIURANA

El 8 de maig, a Barcelona Continuem endavant amb el cicle de sopars-debat dedicat a les eleccions municipals del 2019, en el qual portarem representants de diferents grups polítics i fem especial atenció al cas de Barcelona. El cicle l'organitzem conjuntament amb l'Associació Catalana de Professionals.
NOU SOPAR-DEBAT, AMB JAUME CIURANA

Després de l'Alfred Bosch, el protagonista del proper sopar serà en Jaume Ciurana (Barcelona, 1961), portaveu del grup municipal del PDeCat a l'Ajuntament de Barcelona i president del mateix grup a la Diputació de Barcelona.  Regidor veterà (des del 1994) a la capital catalana, Ciurana és llicenciat en dret i màster en dret comparat, va ser tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajutament de Barcelona, així com regidor-president del districte de Sarrià-Sant Gervasi. També havia estat president de la Federació de Barcelona de CDC.

El sopar-debat tindrà lloc dimarts 8 de maig, a les 21h, a l'Hotel Catalonia Passeig de Gràcia (Gran Via de les Corts Catalanes, 644).

El preu és de 21€ per a col·legiats/des i socis de l'ACP i de 25€ per a la resta de persones.


És imprescindible la inscripció a través del correu electrònic colpis@colpis.cat (fins divendres 4 de maig). Se us confirmarà la plaça.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web