ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PARTICIPA AL BIZ BARCELONA!

Aconseguiu entrades i apunteu-vos a la sessió de Networking Com ja vam fer en l'edició anterior, el Colpis us ofereix la possibilitat, a través de la Intercol·legial, d'accedir gratuïtament al Saló Biz Barcelona i participar a la sessió de networking amb empreses. Les dates del saló d'enguany són els propers 30 i 31 de maig.
PARTICIPA AL BIZ BARCELONA!

Accés al Saló
Els col·legiats i col·legiades interessats en assistir al saló només s'han de posar en contacte amb el Colpis i els facilitarem el codi d'accés gratuït. La data per a sol·licitar la vostra entrada gratuïta finalitza el 22 de maig.

Networking interprofessional

Apunteu-vos aquesta data: dimecres 30 de maig, de 10 a 13h, al Palau 1 del recinte firal de Montjuïc. Els professionals tindreu l'oportunitat d'entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector o altres i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Les empreses podreu entrevistar candidats col·legiats i titulats i valorar, presencialment, les aptituds de cada un d'ells; tot dins el marc de confiança que us ofereix el Col·legi Professional.

gettingcontacts generarà una agenda personal de 6 reunions per a cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació / identificació personal.

Teniu fins el 18 de maig per a inscriure-us!

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web