ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PREMI MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART ALS MILLORS TFG DE CIÈNCIA POLÍTICA I SOCIOLOGIA

Termini fins el 16/7 El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya obre la primera convocatòria del Premi Miquel Caminal i Anna Alabart als millors Treballs de Final de Grau de les titulacions de Ciència Política, Gestió i Administració Pública i Sociologia. L’objectiu d’aquest premi és identificar i reconèixer el talent emergent.
PREMI MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART ALS MILLORS TFG DE CIÈNCIA POLÍTICA I SOCIOLOGIA

Es premiaran els millors TFGs del nostre camp (la Ciència Política i de l’Administració, Gestió i Administració Púbica i Sociologia), alhora que tots els treballs que es presentin tindran una recompensa per part del Col·legi.   

La temàtica dels treballs serà lliure (sempre i quan es tracti de TFGs i s’acabi entregant a la Facultat respectiva com a tal), i podran tenir un caire teòric o empíric. L’autoria podrà ser individual o col·lectiva.

 

DESTINATARIS

Els alumnes de 4rt curs dels graus de ciència política, de gestió pública i de sociologia de les universitats catalanes, tant públiques com privades, així com dels centres associats a la UNED a Catalunya. 


PROCEDIMENT I CALENDARI

El termini de recollida de treballs comprendrà des del dia 21 de maig fins el 16 de juliol de 2018.

Per a participar en el mateix, caldrà que els estudiants interessats facin arribar al Colpis (electrònicament, a través del correu colpis@colpis.cat) el seu TFG junt amb una fitxa identificatòria emplenada –disponible en l'enllaç d'aquesta notícia. 

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web