ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

MÀSTER EN METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS

Universitat Autònoma de Barcelona El Màster Metròpoli en Estudis Urbans i Metropolitans vol oferir un nou enfocament de les polítiques urbanes més enllà de l'àmbit local i institucional tradicionals, permetent incorporar marcs conceptuals i instruments per entendre la realitat metropolitana de manera transversal.
MÀSTER EN METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS

El Màster Metròpoli té com a objectiu formatiu general proporcionar una formació avançada i especialitzada per a la comprensió, l'anàlisi i la gestió de les dinàmiques i les polítiques locals i metropolitanes. Aquest objectiu es persegueix des de dues perspectives complementàries: acadèmica i professional.

La perspectiva acadèmica garanteix una formació marcadament orientada a la investigació pluridisciplinar en ciències socials sobre les principals dinàmiques territorials, ambientals, poblacionals i socioeconòmiques que es desenvolupen avui en l'àmbit metropolità.

El Màster, que enceta enguany la segona edició, s'impartirà en modalitat presencial a l'IERMB. El termini de matriculació restarà obert fins el 30/9/2018.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web