ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOUS DESCOMPTES EN LA QUOTA COL·LEGIAL

Per a persones amb discapacitat, víctimes de terrorisme i de violència de gènere El Col·legi aplicarà un 20% de descompte en els rebuts de les quotes d'aquelles persones col·legiades que pateixin discapacitats, o hagin estat víctimes de terrorisme o de violència de gènere.
NOUS DESCOMPTES EN LA QUOTA COL·LEGIAL

Actualment existeix també un descompte del 20% per a les persones en situació d'atur, i una quota reduïda per a les persones ja jubilades. D'altra banda, el Colpis aplica també preus especials per als recent graduats i graduades en el moment de la seva col·legiació.

L'objectiu de tots aquests descomptes és tenir en compte totes aquelles situacions que requereixin d'un esforç especial per a fer front a les quotes col·legials.


Per a sol·licitar aquests ajuts només cal que presenteu la documentació corresponent en cada cas. Aquest descompte es podrà aplicar retroactivament respecte del darrer rebut col·legial, del passat 5 de juny.


Per a més informació contacteu amb nosaltres a través del correu electrònic colpis@colpis.cat o bé trucant al 93 241 41 22.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web