ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

16a EDICIÓ DEL MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA).

Sessió informativa el 18/9, al Colpis El Màster i la Diplomatura de Postgrau de Tècniques d'Investigació Social Aplicada [TISA] són una iniciativa conjunta de l'Institut d'Estudis del Treball (IET) de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona, i del Col·legi de politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. Tant el Màster (2 anys) com el Postgrau (1 any) s'imparteixen en format on line.
16a EDICIÓ DEL MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA).

L'objectiu del Màster / Diplomatura de Postgrau és oferir una formació especialitzada de postgrau destinada al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials i humanitats, amb una orientació aplicada i de professionalització.

El TISA s'ofereix des de l'any 2003. El proper curs acadèmic 2018-19 iniciarem la 16a edició. El període de matriculació restarà obert fins el 31 d'octubre.

Sessió informativa presencial: 18 de setembre de 2018 a les 19:00, al Colpis. Cal confirmar l'assistència a través del correu electrònic master.tisa@uab.es

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web