ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TROBADA DE COL·LEGIATS I COL·LEGIADES A LLEIDA

Dimecres 3/10 Des del Colpis fa més d’un any que hem posat en marxa diverses comissions de treball arreu del territori català, i també a Brussel·les. Tot just ara encetem la comissió de Lleida, la qual té per objectiu fer xarxa entre els col·legiats i col·legiades residents a Lleida, posar punts i interessos en comú, promoure activitats i tot tipus d’iniciatives pels membres del Colpis en aquesta demarcació.
TROBADA DE COL·LEGIATS I COL·LEGIADES A LLEIDA

El responsable i coordinador d’aquesta comissió és Albert Balada, llicenciat en ciències polítiques i sociologia i vocal de la Junta del Col·legi. La finalitat d’aquestes comissions territorials és acostar el Col·legi a totes aquelles persones que resideixen fora de Barcelona, on es troba ubicada la nostra oficina i on tenen lloc la majoria d’activitats del Col·legi. Però per a fer-ho necessitem comptar amb la vostra participació!

És per això que us volem convidar a tots i a totes a una trobada aquest dimecres dia 3 d’octubre, a les 18.30h, a la Cafeteria Papaxoc (Rambla de Ferran, 14, Lleida). Amb aquesta trobada volem posar fil a l’agulla per començar a treballar en les objectius i iniciatives que volem dur a terme amb aquesta comissió.

A banda d’aquesta reunió, està previst que el degà sigui entrevistat per Lleida TV.

Tothom qui estigui interessat en assistir a la trobada esmentada ens ho pot comunicar enviant-nos un correu electrònic de confirmació, indicant nom i cognoms i un telèfon de contacte, a colpis@colpis.cat

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web