ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SEMINARI GRATUÏT SOBRE OBSERVACIÓ DE LES CAMPANYES ELECTORALS A LES XARXES SOCIALS

12 d'abril, a Barcelona El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) i l’Associació Observadors per la Democràcia (ODEM) co-organitzem un seminari gratuït sobre els estàndards internacionals d’observació electoral de les xarxes socials. El seminari serà impartit pel Doctor Xabier Meilán, expert en la matèria i observador electoral amb una àmplia trajectòria.
SEMINARI GRATUÏT SOBRE OBSERVACIÓ DE LES CAMPANYES ELECTORALS A LES XARXES SOCIALS

El seminari tindrà lloc divendres 12 d'abril, per la tarda, i tindrà una durada de tres hores -que inclourà una pausa de 15 minuts-. En la primer sessió, en Xabier Meilán farà una presentació dels estàndards i explicarà de forma introductòria com s’observen les xarxes socials en les missions d’observació electoral.

En la segona part de la sessió s’obrirà un debat amb els participants per identificar quins són els principals aspectes que caldria seguir i analitzar en les campanyes electorals en les properes eleccions electorals a casa nostra.  

El seminari és gratuït i està dirigit a persones interessades en l’observació de xarxes socials que tinguin interès en participar en un projecte pilot d’observació d’aquestes en el transcurs de campanyes electorals. Els membres del Colpis que hi vulguin prendre part haurien de fer arribar un missatge a colpis@colpis.cat  (posant a l’assumpte: seminari observació electoral) expressant el seu interès, explicant la seva motivació i adjuntant el seu curriculum. A partir d’aquests elements es farà la selecció de participants, i es comunicarà a cada sol·licitant si ha obtingut plaça.  En la selecció dels i les participants, es tindrà en compte l’experiència o formació prèvia en l’àmbit de l’observació electoral així com qualificacions i experiència en el seguiment de processos polítics i les xarxes socials.
 
El seminari tindrà lloc a la seu de l’Open Society Initiative for Europe (C/ de Sant Eusebi, 29-31 de Barcelona), el divendres 12 d’abril de 16:00 a 19:00 hores.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web