ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

COL·LOQUI: CONTINUÏTAT I CANVI ALS AJUNTAMENTS CATALANS

Divendres 29 de març, a Barcelona El Colpis i Alcaldes.Eu organitzen el col·loqui 'Continuïtat i canvi als ajuntaments catalans'. Durant l'acte es presentarà l'estudi -de títol homònim al col·loqui- realitzat pel director del Colpis, el politòleg Antoni Biarnés.
COL·LOQUI: CONTINUÏTAT I CANVI ALS AJUNTAMENTS CATALANS

Es comptarà amb la presència activa d'alcaldes i alcaldesses d'arreu de Catalunya, en un dels pocs debats d’abast nacional centrats, exclusivament, en la ja prou intensa realitat municipal.
En el context previ a les properes eleccions municipals, aquest diàleg proporcionarà atenció a un dels fenòmens que més importància poden tenir a l’hora de garantir la continuïtat de les polítiques municipals: la continuïtat o mobilitat dels seus equips consistorials. En el debat es buscaran idees i visions de consens, útils per a tots els actors implicats.

L'acte tindrà lloc divendres 29 de març, a les 9.30h, a l'Hotel Catalonia Plaça Catalunya (C/ Bergara, 11, Barcelona). És necessari confirmar l'assistència.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web