ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ AL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

El passat 21 de setembre el Col·legi va enviar un escrit d'al·legació al conseller d'Educació, el Sr. Ernest Maragall, amb motiu de l'exclusió dels titulats i titulades en Ciències Polítiques i en Sociologia per impartir classes d'idiomes.
EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ AL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

Aquest escrit fa referència a la resolució EDU/1614/2009, de 4 de juny, per la qual es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació.

 

En el cos de professors d'Ensenyament Secundari i, específicament, per a les especialitats d'alemany, anglès, francès i italià, es requereix estar en possessió de les llicenciatures en pedagogia, periodisme, psicologia, psicopedagogia, més el certificat d'aptitud corresponent de l'escola oficial d'idiomes.

 

Des del Col·legi hem presentat una al·legació en contra d'aquesta convocatòria ja que entenem que els titulats i titulades en Ciències Polítiques i de l'Administració i en Sociologia tenen les mateixes aptituds i competències professionals que la resta de titulats esmentats a les bases i, per tant, poden impartir aquestes matèries.

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web