ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC 'EUROPA, CATALUNYA I MILLENNIALS', DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

Dilluns 13, a la Fundació CIDOB El proper 13 de maig la Fundació CIDOB acollirà la presentació del nou monogràfic de la revista Àmbits de Política i Societat.  Sota el títol 'Europa, Catalunya i millennials', els seus autors i autores ens ofereixen la possibilitat de conèixer quin és l'impacte real de les polítiques europees a les nostres vides.
PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC 'EUROPA, CATALUNYA I MILLENNIALS', DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

Deu joves han investigat l’impacte de diferents polítiques sectorials europees a Catalunya, com ara la política de refugiats, de gènere, d'habitatge, d'economia, de gestió de residus, monetària, comerç, polítiques socials, participació ciutadana i Erasmus. Cada autor i autora ha examinat un sector, identificant la legislació europea d'aquests i avaluant l’impacte que té a Catalunya. A més, cada article ofereix recomanacions quant a les millores que s’haurien de fer (des de Brussel·les o des de Barcelona) per fer que les polítiques tinguin un millor retorn a la ciutadania.


Podreu trobar properament publicat aquest monogràfic al nostre bloc. A més del Col·legi i de la Fundació CIDOB, en aquesta activitat han col·laborat també Deba-t.org i Horitzó Europa.

En la presentació, que tindrà lloc a la Fundació CIDOB dilluns 13 de maig, a les 18h, a més dels autors i autores participaran l'eurodiputat Francesc Gambús; el director del CIDOB, Pol Morillas, i la periodista Carme Colomina. La benvinguda de l'acte anirà a càrrec del degà del Colpis, el Dr. Jordi Pacheco.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web