ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

IV FÒRUM DE SOCIOLOGIA ISA, PORTO ALEGRE 2020

Convocatòria oberta per papers fins el 30 de setembre
IV FÒRUM DE SOCIOLOGIA ISA, PORTO ALEGRE 2020

El Fòrum, que porta per títol Reptes del segle XXI. Democràcia, Medi Ambient, Desigualtats i Interseccionalitat, posa l’accent en l’anàlisi sociològic dels quatre reptes esmentats fent especial atenció a les interconnexions, els moviments que s’entrellacen entre ells i els conflictes que comporten cadascuna de les seves perspectives. El Fòrum tindrà lloc del 14 al 18 de juliol de 2020 a Porto Alegre, Brasil.

El comitè de Recerca sobre ‘l’Estratificació Social’ obre convocatòria per a rebre papers sobre la investigació comparativa en l’estudi de la realitat social, i en especial, sobre la construcció i l’ús d’indicadors socials en la recerca comparativa de les desigualtats socials entre països.

Els abstracts poden ser de naturalesa teorètica, d’estudis aplicats o reflexions metodològiques (des d’una perspectiva quantitativa, qualitativa o mixta), però cal que se centrin en l’estudi del mateix fenomen en diferents països.

La data límit d'enviament és el 30 de setembre de 2019 a les 0:00 a través d'aquest enllaç.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web