ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONVOCATÒRIA DE PRÀCTIQUES PER A GRADUATS UNIVERSITARIS: BEQUES ROBERT SCHUMAN TARDOR 2019

CONVOCATÒRIA DE PRÀCTIQUES PER A GRADUATS UNIVERSITARIS: BEQUES ROBERT SCHUMAN TARDOR 2019

El Parlament Europeu convoca dos cops l’any períodes de pràctiques per a graduats universitaris. Les Beques Schuman permeten completar els coneixements adquirits durant els estudis, familiaritzar-se amb l’activitat de la UE i, en particular, del Parlament Europeu. Les pràctiques estan obertes a graduats d’un gran ventall d’especialitats per realitzar tasques de comunicació, dret, traducció i interpretació, administració, tecnologies de la informació, entre d’altres.

Les beques són per a períodes de 5 mesos, amb la possibilitat de ser prorrogats (d’1 a 3 mesos addicionals). La data d'inici del període de pràctiques pot variar en funció de cada oferta. 


Els candidats poden presentar sol·licituds per a un màxim de tres ofertes de beques per període.


La convocatòria està oberta de l'1 al 30 de juny a mitjanit. Els períodes de pràctiques compten amb una remuneració de 1.335,69 euros al mes per als becaris a Brussel·les o Luxemburg. A Espanya és de 1.224,83 euros, import que s’actualitza cada 1 de gener. La beca també inclou un viatge a Estrasburg per participar de les tasques administratives o de gestió informativa de la institució durant una sessió plenària.

Es poden consultar totes les ofertes de pràctiques disponibles, així com els requisits, a la pàgina principal d'ofertes de períodes de pràctiques del Parlament Europeu.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web