ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DESCOMPTE PER ALS COL·LEGIATS/DES A L'EXPOSICIÓ HUMAN BODIES

Des del mes de juny i fins al setembre (ambdós inclosos) tots els col·legiats i col·legiades gaudireu d'un 20% de descompte en les entrades a l'exposició 'Human bodies', que té lloc a Barcelona.
DESCOMPTE PER ALS COL·LEGIATS/DES A L'EXPOSICIÓ HUMAN BODIES

En l'exposició es pot veure des del desenvolupament humà fins al sistema nerviós, passant per la concepció d’un nou ésser o, entre d’altres processos, la digestió. L'exposició es presenta al Centre Comercial Arenas de Barcelona amb més de 150 òrgans i 12 cossos humans reals preservats mitjançant les més avançades tècniques científiques de plastinació.

DESCOMPTE PER ALS COL·LEGIATS/DES
Tant si es compren les entrades a través de la web de l'exposició www.humanbodies.eu com si les adquiriu a la taquilla, haureu d'utilitzar un codi promocional que us facilitarem des del Col·legi. 


Aquest codi serà vàlid del 26/06/19 fins el 30/09/19, per a les visites de dimarts a diumenge en entrades generals.


Per tal de poder gaudir d'aquest descompte del 20% serà necessari acreditar-vos com a col·legiats/des amb el vostre carnet col·legial. En cas de no disposar d'ell us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu colpis@colpis.cat i us facilitarem un document acreditatiu.


Les persones que no disposin de carnet i vulguin assistir a l'exposició el mes de agost, en què l'oficina del Colpis romandrà tancada per vacances, poseu-vos en contacte amb nosaltres trucant al 93 241 41 22.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web