ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ETS SOCIÒLEG O POLITÒLEG? COL·LEGIA'T AMB NOSALTRES!

Des del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya convidem als titulats i titulades en Ciències Polítiques i Sociologia a formar part de la nostra entitat i gaudir dels avantatges d'estar col·legiat.
ETS SOCIÒLEG O POLITÒLEG? COL·LEGIA'T AMB NOSALTRES!

Fa ja 20 anys que el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya treballa per la representació, defensa i promoció dels politòlegs i sociòlegs catalans. Enguany ja són més de 2.000 col·legiats i col·legiades els qui confien en la tasca de la nostra entitat.

 

Des del Col·legi oferim representació professional, vetllem pels interessos dels nostres col·legiats alhora que garantim també una correcta pràctica professional per part d'aquests, impartim formació continuada, subvencionada, de tercer cicle i a mida perquè entenem que els estudis no conclouen a la universitat i disposem d'un eficaç servei de Borsa de Treball on cada any sumem en ofertes laborals gestionades i adreçades únicament als nostres col·legiats i col·legiades.

 

Cada any organitzem tot un seguit d'activitats relacionades amb el món de la Ciència Política i la Sociologia i us mantenim puntualment informats de l'actualitat del nostre sector. A més de tot això oferim altres serveis financers, de mutualitat col·legial, descomptes en botigues, assessorament fiscal, jurídic i laboral, etc.

 

Per tot això i molt més considerem que col·legiar-se és una bona decisió, perquè fer Col·legi és fer professió.

 

Tota la informació relativa als nostres serveis i a la col·legiació la trobareu al web del Col·legi.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web